Frekventa frågor | Vem behöver RoboKit ? | Nostalgia  

title
 
F. Vad är RoboRobo?
S. RoboRobo har sina rötter i forskarvärlden och är från början ett utbildningsföretag. Sedan 10 år tillbaka tillverkar vi robotbyggsatser och utvecklar kurser för att lära ut hur robotar fungerar. Konceptet är att det skall vara roligt att lära sig robottekniken. Allt fler, gamla som unga har börjat bygga modellrobotar. Att bygga robotar ökar kunskaperna inom teknik och matematik samtidigt som kreativieten och innovationsförmågan ökar.
 
  Ytterligare information kan Du hitta i vår omfattande kunskapbas.
F. Vad är RoboKit?
S. RoboKit är vår basprodukt som riktar sig till alla från noviser till professionella robotutvecklare. RoboKit 1 är grundpaketet som i princip kan börja användas redan från 9 års ålder. RoboKit 3 är ett mycket bra nybörjarpaket där man kan bygga 36 fantastiska robotar. Om det finns ett gediget intresse redan från början så skall man välja RoboKit 4 eller 5. Har man bilintresse så bör man välja RoboKit 4. Eftersom vi saluför uppgraderingar till mycket låg kostnad så är det lätt att gå till nästa nivå. Prismässigt ligger vi bra till med strax över 120 kronor per robot.
F. Vad är RoboKids?
S. RoboKids är en fantastisk lärorik leksak som riktar sig till förskolebarn. Redan från 4 års ålder är detta en lämplig byggsats. Barnen har ROLIGT och får lära sig TÄNKA KREATIVT och UPPFINNA saker. Alla robotar byggs ihop med enkla byggklossar. Med RoboKids 1 kan man bygga 16 st fantastiska robotar. Föräldrar och farföräldrar kan få fantastiskt fina upplevelser med sina barn och barnbarn.
VAR KREATIVT OCH HA ROLIGT.
F. Vem använder RoboKit?
S. Allt ifrån ungdomar till professionella uppfinnare. RoboKits används i skolor och på universitet. Mycket goda erfarenheter har gjorts där det visat sig att man stärker kunskaper inom matematik och logik när man bygger robotar. Att bygga och programmera robotar har visat sig stärka KREATIVITETEN och öka INNOVATIONSKRAFTEN. Många uppfinnare har börjat sin framgångsrika bana genom att bygga robotar.
F. Måste jag köpa nytt paket när jag vill bygga mer robotar?
S. Alla Robokit är uppgraderbara så för en liten summa kan man gradera upp sig till nästa nivå. Om Du till exempel har Robokit 2 så kan Du gradera upp Dig till RoboKit 3 och därmed bygga ytterligare 12 robotar. Att uppgradera är miljövänligt då Du bara köper till det som behövs för att komma upp i nästa nivå, inget behöver slängas. Det Du en gång köpt kan Du återanvända lång tid framöver. Länk till uppgraderingar. Har Du frågor om uppgraderingar kan Du kontakta oss.
F. Hur mycket kostar det att uppgradera?
S. Listpriset på RoboKit uppgradering är endast 1195 Kronor och då får Du 12 alt. 6 stycken roboar. RoboKids 2 uppgradering kostar 1346 kronor beroende på att Du får hela 16 stycken robotar med denna byggsats.
Priset hos våra återförsäjare kan variera.
F. Hur mycket kostar programvaran?
S. Programvaran som behövs heter Rogic och följer med GRATIS. För användare som programmerar i C-språket finns AVR studio(Windows) med kompilator att ladda ned GRATIS. Vårt koncept är unikt då man kan börja med Rogic och helt "sömlöst" gå över till C-språket. Atmel processorerna i våra robotar bygger på AVR arkitekturen med, "Unik kombination av prestanda, strömsnålhet och flexibilitet". De flesta andra tillverkare tar rejält betalt för sina programvaror medan vi på RoboRobo beslutat att programvaran skall medfölja GRATIS.
F. Vilken byggsats passar mig bäst?
S. Titta på kursutbudet så får Du ett bra grepp om kunskapnivån som gäller för de olika modellerna. Du kan även titta i vårt produktgalleri för att bestämma vilka robotar Du vill bygga. Kursbok med handledning och bygganvisning finns för alla våra 88 robotar. Skall Ni bygga robotat i skolmiljö så kan vi erbjuda mycket ingående lärarhandledningar för varje robot.
S. Vårt Nyhetsbrev som skickas via mail inehåller länkar, tidningsartiklar och tester av våra produkter. Nyhetsbrevet kommer ut en gång per månad. Glöm inte att registrera Dig. Prenumerera på nyhetebrevet
F. Var kan jag hitta mer svar på mina frågor?
S. RoboRobo kunskapsbas innehåller intressanta artiklar, tips, länkar och supportinformation.
 

 
Om oss | Produktkatalog | Applikationer | Support | Frågor & Svar | Kontakta oss | Sekretess | Förbehåll | | Sidkarta
© 2013 RoboRobo